[qode_slider slider='startsidan' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' responsive_height='yes' anchor='' show_navigation_arrows='yes']

15 april lanserar vi Sveriges viktigaste chefspodd

Välmående chefer är en förutsättning för en fungerande organisation – därför lanserar vi snart podden Den hållbara chefen. Vi träffar ledare från olika organisationer och pratar om personlig hållbarhet. Hur gör de här ledarna för att balansera fysisk, psykisk och social hälsa? I Den hållbara chefen ska vi ta reda på det, och på hur man kan kombinera engagemang med återhämtning.

 

Vi lanserar den 15 april, men redan nu kan du lyssna på vårt teaser-avsnitt på Acast, Spotify och Apple Podcasts.

 

Vill du får meddelande när vi lanserat podden? Klicka här så hör vi av oss med ett mail.

Vi som gör podden

Linda Högbacka

Linda har jobbat som chef sedan 2011, med en passion för organisatorisk och personlig hälsa. Hon är legitimerad arbetsterapeut och också utbildad inom antropologi och psykologi och arbetar utifrån en holistisk människosyn där den fysiska, psykiska och sociala dimensionen är tre lika viktiga delar för att skapa hållbara organisationer och medarbetare.

 

Linda har lång erfarenhet av arbete med social hållbarhet och socialt innovationsarbete, och jobbar just nu som områdeschef för arbetsmarknadsfrågor i Göteborgs stad.

 

För att öka jämställdheten inom fotbollen driver hon #göteborgkan. Haka på!

 

linda@hallbarachefen.se

Christer Hedberg

Christer är en team- och workshopfacilitator med 20 års erfarenhet av att leda team i kreativitet och förändring. Med sitt företag &friends hjälper han företag och team att lösa komplexa kreativa problem och innovation med hjälp av engagerande workshopar och designsprintar.

 

Som passionerad förespråkare av devisen ”teach what you preach” föreläser han hos Hyper Island, Berghs, Yrgo, New Minds och företag.

 

Varje söndag sätter Christer samman sitt veckomail ”Tre saker” där han summerar det som inspirerar honom just nu och varje vardagsmorgon tipsar han om hur du kan få till bättre digitalmöten i nyhetsbrevet ”Hallå!”. Du borde prenumerera!

 

christer@hallbarachefen.se